26.4.2012

Kaksi pientä sientä vol. 2

Edellisen kerran kaksi pientä sientä seikkaili taulussa nukkumassa sylikkäin.
Tällä kertaa pienet sienet pomppi meillä kotona. lapsilla nimittäin on huomenna vappu-rieha päiväkodissa ja naamiaiset. Ja kun tällä kertaa oli varoitus aika naamiaisasujen tekemisellekin melkein viikko, ajattelin josko ehtisin jotain hauskaa tekemään. Toivelistalla oli tähtipuku, mutta en uskonut ompelutaitoni taipuvan luma-puvun tekoon, joten ehdotin lapsille tatti-pukuja. ja siitä se lähti.
Jos olisin ollut viisas, olisin ehkä ajatellut asiaa etukäteen hieman tarkemmin.  Eilen minun piti tehdä sata ja yksi kouluhommaa pois alta, mutta illalla huomasin käyttäneeni koko päivän naamiaisasujen tekemiseen. Housut ja liivit oli vielä yksinkertainen osuus, niihin löytyi sopiva kaava käsityölehti-pinosta. Mutta se tatti-lakki. Tattien piti, tottakai, olla samanlaisia kun Super Mario Galaxy:ssa, tiedättehän ne hassut pikku tatit jotka pelissä seikkailee?


Lopulta päädyin harsimaan tatti-lakit toisen jääkiekkokypärän ja toisen pyöräilykypärän päälle. Ovatpahan turvalliset myssyt huomiseen vappu-discoon.

Ja ne kouluhommat, osa oli auttamatta myöhässä ja muut tein tänään. Mutta ompahan kaksi pientä sientä täällä seikkailemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti